Jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk som kan være med og løse små og store problemer for kundene våre.

Vi elsker det vi driver med. Gjør du?

Det nytter ikke å lykkes med noe du ikke bryr deg om eller trives med. I Digitive er vi et lite team med teknologer, utviklere og designere som virkelig (unnskyld det litt slitte uttrykket, men det er sant) elsker det vi driver med. Nemlig å skape digitale tjenesteplattformer som effektiviserer og forbedrer kundereiser. Vil du være med? 

Illustrasjon av mennesker som elsker det de driver med

Hvem ser vi etter?

Teknologer, UI/UX-designere, frontend- og backend-utviklere.

Hva leverer vi?

Vi har spesialisert oss på digitale tjenesteplattformer – som for eksempel selvbejeningsløninger, apper og interne systemer.

Hvor holder vi til?

Vi har kontorer i Moss, men er åpne for at du kan jobbe hjemmefra eller hvor enn det passer best for deg. Vi tror at teamet vårt fungerer og trives best ved å møtes jevnlig og ønsker at du bor slik at du enkelt kan komme til kontoret. Allikevel har vi fortsatt en stor grad av fleksibilitet og anledning til å jobbe hjemmefra etter eget ønske.

Hvem kan bli en Digitiver?

For oss handler ikke systemutvikling om produksjon i seg selv, men om å løse problemer for folk. Hvis du er med på tankegangen, kan du ha mye eller lite erfaring. Det viktigste for oss er at du er nysgjerrig, åpen, engasjert og selvstendig.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Hos oss er folk og fag i fokus. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø som hele teamet er med på å forme og påvirke daglig. I Digitive får du mye frihet under ansvar og må trives med det. Du styrer din egen hverdag; hvordan og hvor mye du jobber. Så lenge du gjør gode vurderinger som gagner både deg og kundene våre, er vi fornøyde. Sammen med resten av teamet tar du ansvar fra idé til ferdig tjeneste, kommuniserer godt med kundene og bidrar til å drive prosjektene fremover. For at vi skal forbli et lite team som elsker det vi driver med, og for at det vi driver med skal forbli gøy, er vi opptatte av balanse i hverdagen.

Christoffer og Kjetil sitter i sofakroken og drikker kaffe mens de smiler og ler.

70/30-filosofien

Fordi vi jobber med digital innovasjon, gjør vi alt vi kan for å ikke sette oss fast og si oss fornøyde med tingenes tilstand. Etter mange år i gamet har vi funnet ut at den nevnte balansen er roten til, om ikke alt av overskudd og kreativitet, så i alle fall mye. Derfor jobber vi etter en 70/30-filosofi. La oss forklare litt nærmere: 

70% av det vi jobber med er vi skikkelig gode på fra før. De resterende 30% bruker vi på å lære nye ting. Det samme gjelder balansen mellom jobb og fritid. I Digitive holder det at du bruker 70% av tiden din på kundeprosjekter. De resterende 30% disponerer du selv. Passer det å jobbe 80% prosent en måned, 90% den neste eller 100% året rundt, er det også helt topp! I tillegg til fastlønn, får du fast bonusordning på all tid som overstiger de 70%. 

Vil du være med og finne løsningene som skaper de beste digitale brukeropplevelsene? Da vil vi gjerne høre fra deg!

To snakkebobler med kode som overlapper i en sweet spot

Si hei, da vel!

Du er alltid velkommen på en kaffe og en hyggelig prat hos oss i Kongensgate 21 – send en mail til kjetil@digitive.no hvis du har lyst til å stikke innom.