Om oss

Vi skaper digitale tjenesteplattformer som gjør hverdagen litt enklere – for kundene våre og deres kunder igjen.

God teknologi merkes ikke. Den bare fungerer.

Vi er et lite, innovativt team med teknologer, utviklere og designere som elsker det vi driver med. Nemlig å skape digitale tjenesteplattformer som effektiviserer og forbedrer kundereisen. For oss handler ikke systemutvikling om produksjon i seg selv, men om å løse faktiske problemer for virkelige folk. Design thinking – å finne løsninger som møter brukerens behov, utnytter teknologiske muligheter og er lønnsomme – definererer måten vi tenker og jobber på.

Vår filosofi er at god teknologi ikke merkes. Den bare fungerer. Du skal slippe å rive deg i håret og tenke: «ahhh, kan det ikke bare… funke?». De fleste av oppdragene våre handler om å samle data og presentere dem for sluttbrukeren på en forståelig måte. Samtidig forbedrer vi bedriftens eksisterende systemer ved hjelp av tilbakemeldinger fra brukerne selv. På den måten effektiviserer vi forretningsdriften til kundene våre.

Bilde av kontorlokalene til Digitive. Her ser man et åpent kontorlandskap med pulter og glade mennesker som sitter og jobber. Hils på den hyggelige gjengen vår

Hvorfor velge oss?

Vi hjelper bedriften din til suksess ved å tilby innovative tjenester basert på moden og stabil teknologi. Teknologi som bare fungerer. Og bare er ikke bare bare. Men det skal du slippe å tenke på.

Finn ut mer

Vil du jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter flinke, engasjerte folk som kan være med og løse små og store problemer for kundene våre. Vil du bli en del av et lite, trivelig team som elsker det vi driver med?

Bli en Digitiver

Si hei, da vel!

Du er alltid velkommen på en kaffe og en hyggelig prat hos oss i Kongensgate 21 – send en mail til kjetil@digitive.no hvis du har lyst til å stikke innom.